NYBYGG

Når du skal bygge helt nytt, er det mange ting å tenke på. Vi tar gjerne på oss hele jobben fra idéfasen til nøkkelferdig resultat.

Vi er med på hele prosessen, og har fokus på god dialog og samarbeid med deg som oppdragsgiver og med alle innenfor verdikjeden.

282_1685172000.jpg
KT1A9387.jpg

TILBYGG & PÅBYGG

 

Ofte er det bare en oppgradering som skal til for å få plass til hele familien. Vi i Steinvik Bygg har lang erfaring med å bygge ut og bygge på eksisterende bolig. 

REHABILITERING

Vi i Steinvik Bygg har siden oppstart utført alle typer rehabilitering, restaurering og oppussing for alle typer bygg, og har dermed lang erfaring og god kompetanse innen faget.

KT1A9475.jpg
 
1.png

VÅTROM

Vi utfører alt av arbeid med våtrom og bad.Fra tømrerarbeider til membran og ferdig våtrom. Vi har sertifiserte arbeidere.

Vi har gode samarbeid med dyktige rørleggere og kan derfor tilby dekning av hele prosessen.

BETONGARBEID

Vi utfører også betongarbeid. I hovedsak tilbyr vi plate på mark til enebolig, garasje, anneks osv. Vi har rundt 17 års erfaring innen betongfaget og du kan være trygg på at det blir utført på riktig måte. 

vi bruker ofte byggesystemer for fundament, ringmur og vegg. Dette er ferdige isolerte elementer/kassetter som settes sammen til et system som kan støypes i. Eksempelvis Bewi, Jackon og Vartdal

IMG_9157.jpg

Vi er stadig på utkikk etter flinke fagfolk innen tømrerfaget eller mur/flislegging.

 Ta kontakt med oss om du er interessert i å jobbe hos oss!