top of page

VÅRE TJENESTER
 

NYBYGG

Når du skal bygge helt nytt, er det mange ting å tenke på. Vi tar gjerne på oss hele jobben fra idéfasen til nøkkelferdig resultat.

 

Vi er med på hele prosessen, og har fokus på god dialog og samarbeid med deg som oppdragsgiver og med alle innenfor verdikjeden.

BETONGARBEID

Vi utfører også betongarbeid. I hovedsak tilbyr vi plate på mark til enebolig, garasje, anneks osv. Vi har rundt 17 års erfaring innen betongfaget og du kan være trygg på at det blir utført på riktig måte. 

vi bruker ofte byggesystemer for fundament, ringmur og vegg. Dette er ferdige isolerte elementer/kassetter som settes sammen til et system som kan støypes i. Eksempelvis Bewi, Jackon og Vartdal

TILBYGG & PÅBYGG

Ofte er det bare en oppgradering som skal til for å få plass til hele familien. Vi i Steinvik Bygg har lang erfaring med å bygge ut og bygge på eksisterende bolig. 

REHABILITERING

Vi i Steinvik Bygg har siden oppstart utført alle typer rehabilitering, restaurering og oppussing for alle typer bygg, og har dermed lang erfaring og god kompetanse innen faget.

VÅTROM

Vi utfører alt av arbeid med våtrom og bad. Fra tømrerarbeider til membran og ferdig våtrom. Vi har sertifiserte arbeidere.

 

Vi har gode samarbeid med dyktige rørleggere og kan derfor tilby dekning av hele prosessen.

Ta kontakt

Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon eller bare en uforpliktende byggeprat!

 

Vi bistår gjerne deg som har tenkt å kjøpe tomt eller som nettopp har kjøpt tomt med å komme i gang med prosessen. 

post@steinvikbygg.no / 406 25 898

bottom of page